Med breda penslar dragna, så är Barnfamilj.nu en kunskapsportal för barnfamiljer.

Vår tid på jorden är komplex och för de flesta av oss är det ibland en svårnavigerad labyrint att vandra genom. Man ska göra karriär, tjäna pengar, ha en vänskapskrets, skaffa familj, betala hyran och komma ihåg sitt lösenord till 30 stycken olika applikationer.

Kort sagt: att vara människa är inte lätt.

Vi på Barnfamilj.nu kan inte hjälpa dig att göra karriär och vi kommer, tyvärr, inte att betala din hyra. Skribenterna på den här sidan kan knappt komma ihåg sina egna lösenord, så tyvärr kan vi inte hjälpa dig med det heller.

Men vi kan hjälpa dig och din familj.

Den här webbplatsen är gjord för att underlätta livet för barnfamiljer. Med erfarenhet, kunskap, passion och livslånga studier så har vi möjlighet att hjälpa andra. Framförallt när det kommer till saker som kan hjälpa familjen och dess medlemmar.

Alla föräldrar möter inledningsvis samma problem: att köpa rätt produkter. Vilken barnvagn är bäst och hur kollar jag att barnvagnen är säker? Vilka leksaker är dåliga för mitt barn och hur stimulerar och utvecklar jag mitt barns sinnen på bästa sätt?

Precis som så mycket annat i livet, så kastas man in i en främmande värld där man saknar både kunskap och erfarenhet. Det är där vi kommer in. Så fort du öppnar dörren till ett liv som förälder, så finns Barnfamilj.nu till ditt förfogande. För att hjälpa dig att göra rätt val.

Du hittar guider vars syfte är att hjälpa dig att identifiera de produkter som passar dig och ditt barn bäst. I vissa fall har vi testat produkterna själva, andra gånger har vi samlat information över hela nätet för att sammanställa en lista över de bästa och populäraste produkterna. För att du ska slippa behöva titta på tester på Youtube, googla efter recensioner och läsa på forum – så har vi gjort det istället och sammanfattat den allmänna uppfattningen om vardera produkt.

Det är tidskrävande att efterforska olika produkter, framförallt som småbarnsförälder. Dygnets alla timmar räcker sällan till och även om man vill skaffa det bästa och säkraste, så hinner man helt enkelt inte.

För att du ska slippa spendera timmar framför datorn, så har vi samlat all information på ett och samma ställe.

Med kärlek och värme önskar vi dig välkommen till Barnfamilj.nu – en plats för föräldrar som vill spara tid.

Om du vill komma i kontakta med oss så är det bara att fylla i formuläret här nedanför, så återkopplar vi dig så snart vi kan.

Med vänliga hälsningar,
Vi på Barnfamilj.nu